Majoitus

Kisamajoitus Liikuntakeskus Pajulahdessa

Pajulahti sijaitsee vain noin 20 min ajomatkan päässä stadionilta.

Majoitushinta sisältää aamiaisen, rantasaunojen yleisövuorot iltaisin ja maksuttoman pysäköinnin. Myös Pajulahtihallin yleisurheilun suorituspaikat ovat urheilijoiden käytössä. 

Hinnat (jaetussa huoneessa)

Opistotason majoitus  (2-5 hengen huoneet, joissa wc, suihku, tv, jääkaappi, liinavaatteet + pyyhe)

  • aikuiset 55 €/hlö/yö
  • 6-16 vuotiaat 35 €/hlö/yö

Hotellitason huoneessa (2-5 hengen huoneet, joissa opistovarustuksen lisäksi mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, kahviastiasto, vaatteiden kuivauskaappi)

  • aikuiset 75 €/hlö/yö
  • 6-16 vuotiaat 45 €/hlö/yö

1 hengen huonelisä 30 €/yö.

Varaukset

WillaSukka

@WillaSukka1898 toivottaa katsojat, urheilijat, valmentajat ja muut seuraihmiset Lahden Kalevan Kisoihin.

WillaSukka on ainutlaatuinen maalaisidyllistä majoitusta tarjoava ”majatalo”, meillä voit valita majoituksen päätalon viihtyisistä huoneista tai Ruuhijärven rannalta telttamajoituksen. Luonto, maalaismaisema ja rauhallisuus ovat #häshtägejä joilla voisit meitä internetistä hakea.

Sijaitsemme Ruuhijärven rannalla entisessä Immilän kansakoulussa alle 30 km päässä Lahdesta ja noin 45km Kouvolasta. Helsingistä matkaa on meille reilu tunti.

WillaSukka on entinen koulu, vuodelta 1898 ja remontoitu historiaa ja perinteitä kunnioittaen. Päätalossa on tarjolla 5 majoitushuonetta, joissa yhteensä 18 vuodepaikkaa, tutustu huoneisiin www-sivuillamme ja varaa mieleisin. Kalevan Kisoihin voimme rakentaa myös "koko talon" tarjouksen.

Lisäksi tarjoamme järven rannalla kahta erilaista telttamajoitusta; glamping eli ”luksus-teltta”, hyvänkokoinen, seisomakorkeus, kaksi rautasänkyä, tarjolla myös esim. SUP-lautailu, uimis- ja saunomismahdollisuus.

Kysy lisää. Suunnitellaan teille paras mahdollinen Kalevan Kisa -majoitus.

http://willasukka.fi/

info@willasukka.fi

+358 (0) 45 151 1010