Harju2018

Jyväskylän Kalevan kisojen 2018 sivut on julkaistu!

Jyväskylän Kenttäurheilijat (JKU) järjestää vuoden 2018 Kalevan kisat Harjun stadionilla 19.–22. heinäkuuta. Kisat ovat kaiken kaikkiaan järjestyksessään 111:nnet ja kuudennet Jyväskylässä järjestettävät Kalevan Kisat. Valmistelut ovat kovassa käynnissä, muun muassa Harjun yli 90-vuotiaalle stadionille tehdään suorituspaikkaremontti kesällä 2017.

Kaikki suorituspaikat ja pinnoitteet uusitaan ja katsomon taakse rakennetaan yleisöpiha monien kisojen ja tapahtumien vaatimia oheistoimintoja varten. Vaikka tapahtuma on Suomessa erittäin perinteikäs ja arvokas, halutaan yleisölle tarjota myös uudenlaista, elämyksellistä tapahtumaa.

Yhteistyökumppaneille Kalevan kisat tarjoaa näkyvyyttä maamme seuratuimmassa urheilutapahtumassa. Kisoja seuraa television välityksellä yhteensä noin kaksi miljoonaa katselijaa yli kymmenen tunnin ajan. Parhaiten kisatunnelmaan pääsee Harjulla, jonne odotetaan kisapäivien aikana noin 20 000 vierasta.

Kalevan kisoihin on myös valmistautumassa Harju2018-tiimi, joka koostuu lahjakkaista keskisuomalaisista urheilijoista. Tässä vaiheessa tiimin koko on kuusi urheilijaa, mutta määrän odotetaan kasvavan.

Sivustolla https://harju.kalevankisat.fi voit tutustua urheilijoihin ja seurata heidän valmistautumistaan Jyväskylän Kalevan kisoihin. Tiimiläiset viestivät myös somessa kuulumisistaan, hashtagilla #harju2018.

Tapahtuma ei valmistu ilman suurta vapaaehtoisten joukkoa ja heidän arvokasta työpanostaan. Laskelmien mukaan tapahtuman järjestämiseen tarvitaan noin 500 henkilön joukko. Tehtäviä on tarjolla jo ennen kisoja, muun muassa kisojen rakentamisessa. Rekrytointi on käynnissä ja ilmoittautumislomake löytyy kisojen www-sivuilta.

Sivuihin ja niiden sisältöihin voit tarkemmin tutustua osoitteessa https://2018.kalevankisat.fi.

Lue lisää

Nooralotta Neziri vahvistamaan JKU:n urheilijakaartia

Aitajuoksija Nooralotta Neziri kilpailee vuodenvaihteesta lähtien Jyväskylän Kenttäurheilijoiden riveissä. Seuranvaihto on jatkoa aiemmin syksyllä tapahtuneelle muutolle Jyväskylään, jossa aituri harjoittelee Petteri Jousteen valmennuksessa.