Kuvaaja: Petri Krook

Yhteistyökumppanit

Suomen seuratuin urheilutapahtuma

Jyväskylän Kalevan kisat tarjoavat yleisölle uutta ja elämyksellistä – tapahtuman, jossa yleisurheilun ystävät viihtyvät! Harjun kentän suorituspaikat on uusittu kesällä 2017 ja samalla saamme laajemman yleisöpihan, jonne voimme rakentaa palvelut monituhatpäiselle kisayleisölle.

Yhteistyökumppaneille Kalevan kisat tarjoaa näkyvyyttä maamme seuratuimmassa urheilutapahtumassa. Kisoja seuraa television välityksellä yhteensä lähes kaksi miljoonaa katselijaa yli kymmenen tunnin ajan. Parhaiten kisatunnelmaan pääsee Harjulla, johon odotamme kisapäivien aikana yli 20 000 vierasta.


Kisajärjestelyt kokeneissa käsissä

Kokenut toimitsijajoukko on aloittanut Kalevan kisojen järjestelyt jo hyvissä ajoin ja olemme valmistelemassa kisa-areena Harjua vastaanottamaan Suomen kärkiyleisurheilijat kamppailemaan mestaruuksista 19.–22.7.2018.


Kalevan kisat pähkinänkuoressa

  • Yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailut
  • Järjestetään vuosittain eri paikkakunnalla
  • Ensimmäiset SM-kisat Tampereella vuonna 1907
  • Naiset saivat viralliset SM-kisansa vuonna 1945
  • Vuodesta 1959 lähtien naiset ja miehet ovat kilpailleet samoissa Kalevan kisoissa.

Kysy lisää yleisurheilua seuraavasta kohdejoukosta sekä Kalevan kisojen tarjoamista näkyvyyspaketeista.

Yhteyshenkilö:

Pasi Valoranta
Pääsihteeri
050 553 8503
etunimi.sukunimi@jku.fi


Pääyhteistyökumppanit

Mehiläinen

Mehiläinen on yksi Kalevan kisojen 2018 pääyhteistyökumppaneista. Yhtenä yhteistyön tarkoituksena on tukea paikallisia lupauksia Harju2018-projektissa. Mehiläiselle nimetään kummiurheilijat JKU:n, Kaipolan Vireen, Keuruun Kisailijoiden sekä Äänekosken Urheilijoiden nuorten lupausten joukosta.

Mehiläiselle on tärkeää olla tukemassa urheilijauran nosteessa olevia nuoria erityisesti niillä paikkakunnilla, joilla meillä on toimintaa. Lähdemme innolla tukemaan ja seuraamaan kummiurheilijoidemme valmistautumista kohti kotikisoja.

Itse kisoissa Mehiläinen tuottaa ensiapupalvelut kilpailijoille ja yleisölle. Ensiapupalveluiden lisäksi yleisö pääse hyödyntämään Jyväskylän toimipisteen monipuolisia ja kattavia palveluita sekä Mehiläisen digiklinikkaa maksuttomalla OmaMehiläinen-mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit mm. uusia reseptit, varata ajan ja tilata reseptilääkkeet suoraan kotiin.

Sovellus on ladattavissa iPhoneen tai Android-puhelimeen: 
Lataa mobiilisovellus iPhoneen,
Lataa mobiilisovellus Android-puhelimeen.

Mehiläinen

Hotelli Verso & Hotelli Yöpuu

Kalevan kisojen 2018 viralliset majoittajat ovat Hotelli Verso ja Hotelli Yöpuu.

Boutique Hotelli Yöpuussa vietät hotelliyön jollaista et löydä muualta! 26 huoneesta jokainen on sisustukseltaan uniikki ja erilainen. Hotellin yhteydessä toimii makunautintoihin erikoistunut ravintola Pöllöwaari. Hotellin sijainti on loistava lähellä kisa-aluetta ja kaupungin palveluita.

Verso Hotelli palvelee sinua Jyväskylän keskustassa kävelykadun varrella. Verson erikoisuutena on kehuja kerännyt suomalainen aamiainen, jonka kaikki tuotteet ovat kotimaista alkuperää. Viihtyisän ja lämminhenkisen Baarin tarjonnasta löydät mm. laadukkaat juomat, lounaan, itseleivotut leivät sekä pientä suolaista pitkälle iltaan. Hotellilla on oma parkkihalli P-Toriparkin yhteydessä.

Verso ja Yöpuu


Yhteistyökumppanit

Mustankorkea

Jyväskylän seudun jäteyhtiö Mustankorkea Oy on mukana järjestämässä virkeää ja vastuullista urheilutapahtumaa, Kalevan kisoja, kesällä 2018. Kisajärjestäjän yhteistyökumppanina Mustankorkea vastaa tapahtuman jätehuollosta niin yleisöalueilla Harjun stadionilla kuin myös taustajoukoissa.

”Kalevan kisat on ainutlaatuinen yleisurheilujuhla, joka kokoaa Jyväskylän sydämeen ison joukon huippu-urheilijoita sekä tietysti urheilun ystäviä. Kotikaupunkimme Kalevan kisoissa kiinnitetään eritystä huomiota jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen – haluamme kävijöiden muistavan tapahtuman paitsi loistavista urheilusuorituksista, myös siisteydestä ja viihtyisyydestä!” iloitsee Mustankorkea Oy:n toimitusjohtaja Esko Martikainen.

Mustankorkea

HB-Betoniteollisuus Oy

’Viiden tähden betonituottaja’ – vahva kotimainen osaaja. HB-Betoni on jälleen mukana huippu yleisurheilussa ja kesän 2018 Kalevan kisoissa. Kisajärjestäjän yhteistyökumppanina HB-Betoni haluaa olla vahvasti mukana yleisurheilun tukemisessa ja tulee olemaan aktiivisesti myös katsomojen kannustusjoukoissa.”Tulevan kesän Kalevan kisat on herkullinen yleisurheilujuhla, jossa Suomen huiput osoittavat varmasti huipputason tuloskuntoaan. Näitä suorituksia ja tulevia ennätyksiä otamme ilolla vastaan’ kertoo HB-Betonin markkinointipäällikkö Heli Rantanen.

HB-Betoni on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaat betonituotteet ja luotettavat toimitukset. Yritys valmistaa pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Tutustu yrityksen laajaan toimintaan ja tuotteisiin osoitteessa www.hb-betoni.fi

HB

Kirjapaino Kari / Kariteam

Kariteam, Kirjapaino Kari Ky on 60 hengen Jyväskylässä sijaitseva painotalo, toimistotukku ja suurmyymälä. Yritykset saavat saman katon alta 50.000 tuotteen voimin, kaiken tarvitsemansa 24/7; toimistotarvikkeet, painotuotteet, liikelahjat, tekstiilit. Kari auttaa asiakkaitaan keskittymään ydintoimintaansa, huolehtimalla logistisen arvoketjun tehokkuudesta.

Me karilaiset koemme JKU:n arvot ja toiminnan läheiseksi.  Olemme kumppanuudesta ylpeitä. Tavoitteellisuus, työnteko ja usko itseen ovat rakennusainekset, joilla JKU ja Kariteam ovat pärjänneet ja tulevat pärjäämään.

Kariteam