Majoitus

 

Kalevan kisojen 2018 viralliset majoittajat ovat Hotelli Verso ja Hotelli Yöpuu

 

Hotelli Verso

Verso Hotelli palvelee sinua Jyväskylän keskustassa kävelykadun varrella. Verson erikoisuutena on kehuja kerännyt suomalainen aamiainen, jonka kaikki tuotteet ovat kotimaista alkuperää. Viihtyisän ja lämminhenkisen Baarin tarjonnasta löydät mm. laadukkaat juomat, lounaan, itseleivotut leivät sekä pientä suolaista pitkälle iltaan. Hotellilla on oma parkkihalli P-Toriparkin yhteydessä.

1hh standard 165 € / vrk
2hh standard 175 € / vrk

1hh superior 185 € / vrk
2hh superior 195 € / vrk

1hh saunallinen superior 195 € / vrk
2hh saunallinen superior 205 € / vrk

Kaikki hinnat sisältävät Verson suomalaisen aamiaisen sekä asiakassaunat.

Varaukset:

Hotellin internet-sivuilta www.hotelliverso.fi varaustunnuksella KALEVANKISAT

014 333 999
info@hotelliverso.fi

Verso

Hotelli Yöpuu

Boutique Hotelli Yöpuussa vietät hotelliyön jollaista et löydä muualta! 26 huoneesta jokainen on sisustukseltaan uniikki ja erilainen. Hotellin yhteydessä toimii makunautintoihin erikoistunut ravintola Pöllöwaari. Hotellin sijainti on loistava lähellä kisa-aluetta ja kaupungin palveluita.

Huom! Hotelli on täynnä.

014 333 900
info@hotelliyopuu.f

Yopuu

 


Kalevan kisojen 2018 muu majoitustarjonta:

Majoitusvaraukset ottaa vastaan Jkl Booking:

Jkl Booking
014 339 8144

booking@jklpaviljonki.fi

Varaa majoitus


 

Original Sokos Hotel Alexandra

Lämminhenkinen ja monipuoliset palvelut tarjoava Sokos Hotel Alexandra sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa kivenheiton päässä Matkakeskuksesta. Muutaman askeleen päästä löytyvät kaupungin ostospaikat ja muut palvelut. Harjun stadionille on noin kilometrin kävelymatka. Hotellin yhteydessä palvelevat tasokkaat ravintolat Fransmanni, Jalo kitchen & lounge ja Franseska. Runsas buffet-aamiainen ja langaton laajakaista sisältyvät huonehintaan. Hotellin sisäpihalta ja parkkihallista kadun toisella puolella löytyy maksullista parkkitilaa autolla saapuvalle.

1hh economy 149 € / vrk
1hh standard 159 € / vrk
1hh superior 174 € / vrk
1hh saunallinen superior 194 € / vrk
1hh junior suite 259 € / vrk
1hh suite saunallinen 359 € / vrk
1hh suite superior saunallinen 459 € / vrk

2hh economy 159 € / vrk
2hh standard 169 € / vrk
2hh superior 184 € / vrk
2hh saunallinen superior 204 € / vrk
2hh junior suite 269 € / vrk
2hh suite saunallinen 359 € / vrk
2hh suite superior saunallinen 459 € / vrk

 

Original Sokos Hotel Alexandra

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Vuonna 2012 avattu moderni Solo Sokos Hotel Paviljonki sijaitsee kauniilla Lutakon alueella. Matkakeskus ja Jyväskylän keskusta palveluineen ovat vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Harjun stadionille matkaa on alle 2 km. Laadukas aamiainen ja langaton laajakaistayhteys sisältyvät huonehintaan. Hotellissa sijaitsee ravintola Trattoria Aukio, jonka italialainen keittiö tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Nykyaikaisilla laitteilla varustettu kuntosali ja asiakassauna järvinäköalalla sisältyvät myös hotellin palveluihin.

1hh solo 169 € / vrk
1hh supreme solo saunallinen 209 € / vrk
1hh ultimate solo saunallinen 519 € / vrk

2hh solo 179 € / vrk
2hh supreme solo saunallinen 219 € / vrk
2hh ultimate solo saunallinen 564 € / vrk

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Cumulus City Jyväskylä

Vastaremontoitu Cumulus City Jyväskylä sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Jyväskylää. Viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellista sijaitsevat Matkakeskus ja keskustan palvelut kauppakeskuksineen. Harjun stadion stadion sijaitsee noin kilometrin päässä hotellista. Autolla saapuville löytyy maksullista paikoitustilaa ulkoa sekä hallista. Runsas buffet-aamiainen ja WiFi-yhteys sisältyvät huonehintaan. Hotellissa on oma kuntosali, kaksi saunaa ja uima-allas.

1hh standard 134 € / vrk
1hh superior 159 € / vrk

2hh standard 144 € / vrk
2hh superior 169 € / vrk

Cumulus City Jyväskylä

Scandic Jyväskylä

Scandic Jyväskylä sijaitsee loistavalla paikalla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jyväskylän ydinkeskustasta ja Matkakeskuksesta ja noin kilometrin päässä Harjun stadionista. Voit rentoutua hotellin saunaosastolla, pulahtaa uima-altaaseen ja kuntoilla kuntohuoneessa. Herkullinen aamiainen ja langaton internet-yhteys huoneessa sisältyvät huonehintaan. Hotellissa on maksuton paikoitusalue 80 autolle ja maksullinen pysäköintihalli.
Hotellissa 
sijaitsee myös viihtyisä ravintola Colonial.

1hh standard 135 € / vrk

2hh standard 155 € / vrk
2hh family standard 160 € / vrk

3hh family standard 180 € / vrk

Scandic Jyväskylä

Hotelli Alba

Hotelli Alba sijaitsee kauniilla, puistomaisella alueella Jyväsjärven rannassa, Mattilanniemessä. Kaupungin keskustaan ja Harjun stadionille on matkaa noin 2 km. Hotellihuoneista on kauniit näkymät Jyväsjärvelle tai yliopiston kampusalueelle. Huonehinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen, maksuttoman nettiyhteyden sekä ilmaisen parkkipaikan. Hotellissa on savuton lounas- ja A la Carte -ravintola sekä iso aurinkoinen ulkoterassi.

1hh economy 104 € / vrk
1hh standard 128 € / vrk

2hh standard 148 € / vrk

Hotelli Alba

Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori

Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori sijaitsee rauhallisella paikalla luonnon keskellä alle 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta ja Harjun stadionista. Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, langaton internetyhteys sekä hotellin modernin kylpylän ja kuntosalin käyttö. Lisäksi hotellissa on 6-ratainen hohtokeilahalli. Asiakkaiden käytössä on iso veloitukseton parkkipaikka.

1hh standard 109 € / vrk
1hh superior 134 € / vrk
1hh panorama 139 € / vrk

2hh standard 129 € / vrk
2hh superior 154 € / vrk
2hh panorama 159 € / vrk

Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori

Omena Hotelli Jyväskylä

Aivan Jyväskylän keskustassa sijaitseva Omenahotelli tarjoaa mukavaa majoittumista kilpailukykyiseen hintaan. Moderneihin ja tilaviin huoneisiin majoittuu mukavasti neljä henkilöä. Keskustan palvelut ja Matkakeskus ovat viiden minuutin kävelymatkan päässä ja Harjun stadioniin on matkaa noin 1 km. Hotellilla ei aamiaismahdollisuutta.

1hh 89 € / vrk
2hh 94 € / vrk
3hh 104 € / vrk
4hh 114 € / vrk

Omena hotelli